Kepada:alazhar

Seluruh muslimin dan muslimat

Daripada :

MOHD SHAHABUDIN BIN MD YATIM,

14,Kampung Pulau Ketam,

02000 Kuala Perlis,

Perlis.

Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik,

MEMOHON SUMBANGAN DANA PENGAJIAN DI UNIVERSITI AL-AZHAR,MESIR.

Merujuk perkara di atas.

2. Sukacita dimaklumkan bahawa saya, Mohd Shahabudin bin Md Yatim akan melanjutkan pelajaran di Universiti Al-Azhar, Mesir dalam jurusan Ijazah Sarjana Muda Syariah Islamiyyah.Pengajian saya akan berlangsung selama 4 tahun bermula Oktober 2009.

3. Untuk pengetahuan pihak Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik, setakat sekarang ini, saya masih belum memperolehi mana-mana tajaan dan sumbangan dana. Setakat ini saya hanya dapat mengharapkan Ibu saya yang menjual kuih raya secara kecil-kecilan sahaja, manakala ayah saya sudah tidak mampu bekerja lagi atas alasan kesihatan dan umur yang telah mencecah 75 tahun. Kesukaran mendapatkan dana ini menyebabkan beberapa perkara dibawah menjadi kesukaran bagi diri saya:

2i6gpoy1) Mendapatkan tiket penerbangan

2) Pembiyaan yuran pengajian

3) Pembelian kitab-kitab pengajian

4) Kos Sara hidup di Mesirkitab-kuning1

5) Sewa Tempat tinggal

6) Tambang perjalanan

7) Dan lain-lain

3. Sehubungan dengan itu, saya amat berbesar hati sekiranya pihak Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik, dapat memberikan sumbangan dana pengajian ketika saya belajar disana supaya proses pengajian saya tidak terganggu dan berjalan baik dengan bantuan dari pihak Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik. Bersama surat ini dilampirkan anggaran belanjawan pengajian saya di mesir selama 4 tahun, surat sokongan sekolah dan sedikit data peribadi saya untuk rujukan pihak Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik.

5. Untuk makluman Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik, sebarang sumbangan bolehlah disalurkan terus ke bank saya,

1)Mohd Shahabudin Bin Md Yatim
Bank Rakyat : 22-063-132138-8
Bank Muamalat : 0104-0013494-72-7
Bank Pertanian : 1-518-000179-4


atau Kepada waris :


2) Mohd Solehen Md Yatim
Bank MyBank : 164472273546

3) Siti Zaharah binti Md Yatim
Bank Islam : 090100205132

6. Saya amat berbesar hati dan berharap dapat menerima maklum balas daripada pihak Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik sebelum 1 Oktber 2009. Sekiranya ada sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di nombor berikut;

013-4676035

Abudujanah_89@yahoo.com

http://aljazary.blogspot.com

Segala kerjasama, perhatian dan sumbangan yang diberikan saya dahului dengan ucapan terima kasih dan berdoa semoga Allah memberi keberkatan dan keselamatan kepada Yang Berhormat/ Tan Sri/ Dato’/ Datin/ Tuan/Puan/Encik/Cik .

Sekian, terima kasih.

Yang Memohon,

……………………………........................

(MOHD SHAHABUDIN BIN MD YATIM)