Header Ads

test

Sejuk + Tensen

Hari ni merupakan hari ketiga saya menduduki peperiksaan fasa pertama tahun dua Kuliah Dirasat Islamiah syukbah Syariah Islamiah.. cuaca sejuk disebabkan hujan semalam menyebabkan saya memakai 4 helai baju dan satu baju sejuk… hehehe memang sejuk sangat!

Exam hari ini amat membuntukan kerana sememangnya saya agak lemah dalam Nahu dan Sorof, namun saya cuba juga dengan semampu yang boleh sebab orang kata :

“Alang-alang seluk pekasam, biar sampai dapat makan!”

so.. nak tak nak, do the bestlah…

Disebabkan saya masuk ke tempat peperiksaan awal sedikit hari ini, maka sempatlah ber klik-klik..

hehehehhe…

شهاب1271

sebelum masuk….telaah dulu..

 

شهاب1272

nie wafidin dari tailand kot..

شهاب1275

nie Ustaz Khairudin yang ngah cover2 macho..

 

شهاب1276

kat sebelah sana… kawasan untuk mahasiswa tahun 1…

شهاب1279

arab tue ingat baca masa nie sempat lagi..hehe

شهاب1277

hohoho.. xdak keje.. nie namanya bathoqah roqam julus….

(macam slip peperiksaanlah kalau kat malaysia)

شهاب1280

hahaha pakcik nie boleh buat bising kat sini,,,,

شهاب1273

sahabat2 dari thailand..

شهاب1274

Ustaz Syuhada` ngah mengulang,,.. arab tue interframe!!!

p/s: post suka2… nak bagi tau kawasan peperiksaan yang mantap!!, kalau kat cairo.. ada yang sampai kena periksa bawah pokok. hahahahahah orang katalah, tak tau betul ker tak..Smile 

2 comments:

  1. woh. special dewan exam. :)

    ReplyDelete
  2. mmg special.. jangan jeles plak.. hahaha!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.