Header Ads

test

Kamera Digital

Bismillah..review yang tidak panjang, sekadar berkongsi kamera yang baik untuk video recording, sederhana tetapi mantop.Ini sekadar review agar tak rugi beli nanti…

[1] Sony Cyber-shot DSC-T110

Kamera ni bagus dengan function video dan kualiti yang sangat baik. Bagi saya, ini adalah harga yang palingakhir untuk Kamera digital. kalau nak harga RM1000 ke atas, lebih baik bercita-cita beli Handycam® Camcorder.

DSC-T110 B

[2] Sony Cyber-shot DSC-W570

ha…ni memang favourate saya…kalau untuk Video recording rasanya, ini sudah cukup bagus kot. 720p HD Movie Recording. Tapi nak Black okey…

DSC-W570 S

[3] Sony Cyber-shot DSC-W530

Yang ni pulak boleh dikira sebagai pilihan yang akhir-akhir lah..

DSC-W530 B

[4] Sony Cyber-shot W520

Inipun macam yang no3 tu jugak Smile 

DSC-W520 B

1 comment:

  1. Anonymous5/16/2013

    So how do you select the finest shop from all the retailers that
    offer this camera. The EOS 50D's body design allows the camera to fit perfectly in hands while taking even the most difficult shots. This often enables consumers to review each camera individually to get all the details and find out what is included with their purchase.

    Review my page; http://eensm.org/

    ReplyDelete

Powered by Blogger.